Rychlokvašky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 80 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 1971 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 907.1 mg
 - Vláknina 9333.3 mg
 - Vitamín A 9333.3 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.3 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve okurky omyjeme a poté naskládáme do zavařovacích sklenic.
 - 
                                2
V hrnci přivedeme k varu vodu se solí. Touto slanou vodou okurky vrchovatě zalijeme.
 - 
                                3
Sklenice důkladně zavíčkujeme a dáme skladovat do chladničky.
 - 
                                4
Po měsíci můžeme konzumovat.