Jogurtová panna cotta s nektarinkovým želé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 218 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 72 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 17.9 mg
 - Draslík 514.1 mg
 - Vláknina 3880 mg
 - Vitamín A 3880 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 42.2 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Želatinu namočíme do studené vody. Mezitím zahřejeme v kastrůlku jogurt s medem, odstavíme a vmícháme 2 plátky želatiny. Směs rozdělíme do 4 vyšších pohárků a necháme ztuhnout v lednici.
 - 
                                2
Zahřejeme jablečný džus, přidáme pomerančovou vodu, odstavíme a vmícháme zbytek želatiny.
 - 
                                3
Do vychlazených pohárků položíme na jogurt nektarinku, uvařenou v páře a vychlazenou, zalijeme připraveným želé a opět dáme do lednice. Když dezert ztuhne, podáváme.