Dip s celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 62 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 154 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 6.5 mg
 - Draslík 252.9 mg
 - Vláknina 2224.5 mg
 - Vitamín A 2224.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.5 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse pomocí vidličky smícháme jogurt s na jemno nakrájenou bazalkou, nasekaným kapary, hořčicí, solí, pepřem a jemně nastrouhaným celerem.
 - 
                                2
Hotový dip vložíme do chladničky a necháme krátce vychladnout, poté ihned servírujeme.