Brambory s žampiony a artyčoky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 234 kcal
 - Sacharidy 49 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 620 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 49 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1593.5 mg
 - Vláknina 28826.8 mg
 - Vitamín A 28826.8 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 51.3 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce. Uvařené oloupeme, nakrájíme na kolečka a ta dáme do salátové mísy.
 - 
                                2
Připravíme si dresink - smícháme ocet, citronovou šťávu, nasekanou petržel a kopr, vše podle chuti osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Konzervované artyčoky a žampiony necháme okapat na sítu a jemně smícháme s bramborami. Vše přelijeme dresinkem a ozdobíme nasekanými vlašskými ořechy.