Přírodní krůtí maso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Krůtí prsa
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Nakládaný zelený pepř
  • 1 ks Rozmarýn čerstvý
  • 0.5 šálek Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 278 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 545 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 97.5 mg
  • Draslík 479.4 mg
  • Vláknina 2820 mg
  • Vitamín A 2820 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozmarýn nasekáme a zelený pepř nadrtíme.

  • 2

    Omyté maso osušíme, nakrájíme na řízky, okořeníme rozmarýnem a pepřem.

  • 3

    Na rozehřátý olej v pánvi vložíme řízky, osolíme a zprudka opečeme po obou stranách. Poté řízky vyjmeme a necháme na teplém místě.

  • 4

    Olej v pánvi zalijeme trochou vody, osolíme a opepříme. Šťávou přelijeme maso na talířích.

Komentáře k receptu