Drůbeží pěna

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 150 g Drůbeží maso
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 0.25 ks Smetana 33% (šlehačka)
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Muškátový květ
  • 0.125 l Vývar drůbeží
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 711 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 46 g
  • Sodík 624 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 199 mg
  • Draslík 12.7 mg
  • Vláknina 271.2 mg
  • Vitamín A 271.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 27 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vařené nebo pečené drůbeží maso, umeleme najemno, smícháme s bešamelem. Ochutíme muškátovým květem, solí a citrónovou šťávou. Do vychladlé směsi vmícháme zbytek šlehačky.

  • 2

    Pěnou plníme plátky šunky, sýra, zdobíme zeleninu atd.

Komentáře k receptu