Polévka z krůtího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Krůtí maso
  • 200 g Zelenina kořenová
  • 1500 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Nové koření celé
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Bobkový list
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Vegeta
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 118 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 125 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 45 mg
  • Draslík 277.7 mg
  • Vláknina 3242 mg
  • Vitamín A 3242 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvaříme maso, přidáme bobkový list, pepř, sůl, nové koření a cibuli.

  • 2

    Přecedíme vývar do předem orestované zeleniny a povaříme. Dochutíme vegetou bez glutamátu a nakrájeným česnekem a povaříme. Do hotové polévky přidáme petrželovou a celerovou nať.

Komentáře k receptu