Zeleninová kaše s krůtím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 350 g Fenykl sladký - hlíza
  • 350 g Okurka salátová
  • 350 g Brambory
  • 100 g Krůtí prsa
  • 1 špetka Kmín drcený
  • 1 špetka Sůl
  • 0.5 l Voda pitná
  • 5 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 198 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 65 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 30.8 mg
  • Draslík 629.8 mg
  • Vláknina 6307 mg
  • Vitamín A 6307 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 20.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyjeme, očistíme a oloupeme fenyklovou hlízu, okurku zbavenou jader, brambory a krůtí maso a vše nakrájíme na malé kostičky a se špetkou soli a kmínem přivedeme k varu. Asi 15-20 minut vaříme pod pokličkou. Uvařenou hustou polévku rozmixujeme na kaši a po porcích zamrazujeme.

Komentáře k receptu