Bramborovo-zeleninová kaše s kuřecím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Kuřecí maso vařené
  • 100 g Brambory rané
  • 50 g Mrkev kořen
  • 0.5 kávová lžička Máslo čerstvé
  • 5 polévková lžíce Voda kojenecká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 84 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 61 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 3.3 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 2805 mg
  • Vitamín A 2805 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory a mrkev oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kousky a spolu s 5 lžícemi kojenecké vody dusíme doměkka.

  • 2

    K měkké zelenině přidáme vařené kuřecí maso a vše rozmixujeme. Nakonec vmícháme kousek čerstvého másla.

Komentáře k receptu