Kuře pečené v římském hrnci

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 100 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1200 g Kuře
  • 180 g Cibule
  • 600 g Brambory
  • 100 g Anglická slanina
  • 3 špetka Sůl
  • 3 špetka Pepř černý mletý
  • 3 špetka Tymián čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 865 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 57 g
  • Sodík 610 mg
  • Bílkoviny 63 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 242 mg
  • Draslík 1308.4 mg
  • Vláknina 9212.3 mg
  • Vitamín A 9212.3 mg
  • Vitamín B6 1.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.6 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kuře osolíme, opepříme a vložíme do římského hrnce. Přidáme pokrájenou cibuli a na kostičky pokrájené brambory a slaninu.

  • 2

    Přisypeme tymián, osolíme a opepříme.

  • 3

    Pečeme 75 minut při 200 °C.

Komentáře k receptu