Kuře ze solné jeskyně podle Ládi Hrušky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 95 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1200 g Kuře
  • 1 kg Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 645 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 45 g
  • Sodík 97105 mg
  • Bílkoviny 56 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 225 mg
  • Draslík 587 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.8 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Celé kuře důkladně omyjeme a vnitřek osolíme.

  • 2

    Do pekáče nasypeme všechnu zbylou sůl a na ní položíme kuře. Pečeme v předehřáté troubě při 180 °C asi 90 minut.

Komentáře k receptu