Kuřecí játra v bagetách

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Játra kuřecí
  • 400 g Bageta
  • 1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Paprika červená
  • 0.5 ks Paprika zelená
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Kmín drcený
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • 0.27 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 452 kcal
  • Sacharidy 65 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 828 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 61 g
  • Cholesterol 345.8 mg
  • Draslík 454.7 mg
  • Vláknina 6732.8 mg
  • Vitamín A 6732.8 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 49.4 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěná kuřecí játra nakrájíme na kousky. Na sádle zpěníme cibuli, pokrájenou na kolečka, přidáme játra a opékáme je za stálého míchání 5 minut.

  • 2

    K játrům vmícháme očištěné, na nudličky rozkrájené papriky, přidáme kečup, worcester, koření a opékáme ještě 2 minuty. Potom játra osolíme.

  • 3

    Bagety podélně rozkrojíme, vydlabeme střídku, naplníme játrovou směsí a prohřejeme v troubě nebo pod grilem.

  • 4

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu