Kuřecí játra s hruškami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Játra kuřecí
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Hrušky
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 247 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 166 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 519.3 mg
  • Draslík 461.1 mg
  • Vláknina 5601.3 mg
  • Vitamín A 5601.3 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31.2 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očistíme a na proužky nakrájíme játra.

  • 2

    Rozehřejeme v pánvi olej a osmahneme cibulku nakrájenou na proužky.

  • 3

    Opláchneme, oloupeme a na proužky nakrájíme hrušky.

  • 4

    K usmažené cibuli přidáme játra, hrušky a prudce osmahneme.Poté směs osolíme a opepříme.

Komentáře k receptu