Slepice po arménsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 478 kcal
 - Sacharidy 31 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 177 mg
 - Bílkoviny 43 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 135.3 mg
 - Draslík 472.5 mg
 - Vláknina 8067.9 mg
 - Vitamín A 8067.9 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou slepici uvaříme v osolené vodě, vyjmeme a vykostíme.
 - 
                                2
Do vývaru přidáme předem namočené kroupy, nadrobno nakrájené slepičí maso, osolíme a opepříme. Vše promícháme a dusíme pod poklicí v troubě 20 - 30 minut.
 - 
                                3
K hotovému pokrmu podáváme zvlášť máslo se skořicí a na oleji usmaženou, jemně nakrájenou cibuli.