Slepice na zelenině s olivami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 368 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 886 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 119.5 mg
 - Draslík 355.6 mg
 - Vláknina 9558 mg
 - Vitamín A 9558 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.8 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hlubokém rendlíku smažíme na kostičky nakrájenou slaninu a cibuli, poté vložíme zeleninu, podlijeme několika sběračkami vývaru ze slepice, osolíme, vsypeme kari koření, řádně promícháme a pod poklicí dusíme, dokud zelenina nezměkne.
 - 
                                2
K zelenině přimícháme maso z uvařené slepice, které jsme nakrájeli na nudličky, na půlky nakrájené olivy a důkladně prohřejeme.