Vařená slepice se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 675 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 416 mg
 - Bílkoviny 76 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 234 mg
 - Draslík 1538.8 mg
 - Vláknina 10354 mg
 - Vitamín A 10354 mg
 - Vitamín B6 1.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 83.6 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvařenou slepici naporcujeme, osolíme a opečeme na másle. Poté ji mírně podlijeme, podusíme zhruba 10 minut, přidáme oloupané a na menší kostky nakrájené brambory a cibuli. Brambory osolíme a vše dusíme dalších 10 minut.
 - 
                                2
Papriky omyjeme, očistíme, nakrájíme na proužky. Rajčata oloupeme a nakrájíme a spolu s paprikami přidáme ke kuřeti. Vše řádně promícháme se šťávou z kuřete, posypeme nasekanou petrželovou natí a dáme zapéct do rozehřáté trouby.