Zeleninová kaše s rybou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 166 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 167 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 23.2 mg
 - Draslík 683.7 mg
 - Vláknina 8742.7 mg
 - Vitamín A 8742.7 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 46 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyjeme, oloupeme brambory a celer a rozkrájíme je na kostičky. Očistíme a nalámeme na růžičky brokolici. Košťály oloupeme a nakrájíme na kolečka. Omytou rybu (treska nebo červený okoun) pokapeme citronovou šťávou a rozkrájíme na kostičky.
 - 
                                2
V kastrolu rozpustíme tuk a na něm orestujeme zeleninu a brambory. Podlijeme vodou, přikryté povaříme asi 15 minut a přidáme na dalších 5 minut rybu.
 - 
                                3
Z očištěné petrželky otrháme lístky, které přidáme, a vše rozmixujeme na jemnou kaši.