Kaše s nízkým obsahem alergenů

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 14 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 20 g Celozrnné rýžové vločky
  • 200 ml Hypoalergenní mléčná výživa
  • 1 ks Hrušky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1113 kcal
  • Sacharidy 133 g
  • Tuky 52 g
  • Sodík 300 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 133 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1265.3 mg
  • Vláknina 25760 mg
  • Vitamín A 25760 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 126.9 mg
  • Vitamín E 16.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejdříve promícháme v kastrolu rýžové vločky se třemi čtvrtinami mléčné výživy. Pomalu začneme vařit a za stálého míchání 4 minuty vaříme.

  • 2

    Omyjeme, oloupáme a nastrouháme hrušku. Se zbytkem mléčné výživy přimícháme do uvařené kaše a můžeme chladnější podávat.

Komentáře k receptu