Rybí filé s kečupem pečené v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 190 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 233 mg
 - Bílkoviny 51 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Porce filé osolíme, potřeme kečupem a dobře zabalíme do alobalu, který jsme potřeli lžičkou oleje. Pečeme v pekáči v troubě předehřáté na 200 °C zhruba dvacet minut.
 - 
                                2
Jako přílohu volíme šťouchané brambory a zeleninový salát.