Mleté vepřové maso po labužnicku

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Vepřové maso mleté
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.2 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 0.44 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 346 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 71 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 90.4 mg
  • Draslík 399.6 mg
  • Vláknina 1019.9 mg
  • Vitamín A 1019.9 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mleté vepřové maso okořeníme solí, pepřem, mletou paprikou, vmícháme do něj nadrobno nasekanou cibuli.

  • 2

    Maso necháme alespoň 2 hodiny uležet v lednici. Potom z uleželého masa vytvoříme šišky, které smažíme na rozehřátm tuku v pánvi. Takto připravené mleté maso je nejvhodnější podávat s nakrájenou cibulí, hořčicí a vařenými brambory. Pokrm podáváme teplý jako večeři nebo oběd.

Komentáře k receptu