Jehněčí kotlety s jogurtovou zálivkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 150 g Jogurt bílý
  • 10 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 300 g Jehněčí kotlety
  • 12 g Máta
  • 5.87 ml Olej olivový extra panenský
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 394 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 2064 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 108.8 mg
  • Draslík 635.4 mg
  • Vláknina 636 mg
  • Vitamín A 636 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jehněčí kotlety naklepeme, osolíme, opepříme vložíme do pánve s rozpáleným olejem a smažíme z obou stran dokřupava. Do kelímku s bílým jogurtem přimícháme prolisovaný česnek, posekané lístky máty, podle chuti sůl a mletý pepř.

  • 2

    Kotlety rozdělíme na talíře, doplníme jogurtovou zálivkou a podáváme.

Komentáře k receptu