Treska obalovaná v sýrovém těstíčku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 600 g Treska skvrnitá
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 4 špetka Sůl
  • 4 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Sýr Parmezán
  • 2 polévková lžíce Zakysaná smetana
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 312 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 474 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 225.9 mg
  • Draslík 519.3 mg
  • Vláknina 285 mg
  • Vitamín A 285 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyjeme a osušíme rybí plátky, osolíme je a opepříme. Potom je obalíme v mouce.

  • 2

    V misce rozšleháme vejce a přimícháme zakysanou smetanu a nastrouhaný parmezán. Plátky ryb obalíme v těstíčku.

  • 3

    Na pánvi rozehřejeme olej s máslem a obalenou rybu v něm osmažíme po každé straně 4 minuty.

Komentáře k receptu