Filety z tuňáka s olivovou pastou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 445 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 379 mg
 - Bílkoviny 43 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 82.6 mg
 - Draslík 396.4 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Olivovou pastu smícháme s troškou sardelové pasty, potřeme filety z tuňáka ze strany, kde není kůže. Plech potřeme máslem, filety na něj rozložíme, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme zhruba 10 minut.
 - 
                                2
Minutu před koncem pečení filety posypeme strouhaným Parmezánem a necháme roztavit. Upečené filety upravíme na talíře a podáváme.