Pikantní pečené klobásy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 21 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 ml Kečup
  • 3 ks Cibule
  • 4 ks Rajčata
  • 2 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 4 ks Klobása vepřová
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Kari koření
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 544 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 818 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 74 mg
  • Draslík 679.7 mg
  • Vláknina 4592.8 mg
  • Vitamín A 4592.8 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 48.9 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve vhodné nádobě rozehříváme olej v mikrovlnné troubě při plném výkonu 3 minuty. Přidáme klobásy a opékáme je ze všech stran při plném výkonu 3 minuty.

  • 2

    V jiné nádobě smícháme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, oloupaná, na kostičky nakrájená rajčata a očištěné, na nudličky nakrájené papriky. Přidáme kečup, osolíme, okořeníme kari a opepříme. Vše promícháme a povaříme 5 minut při plném výkonu. V polovině vaření promícháme.

  • 3

    Připravenou zeleninovou směsí zalijeme klobásy.

  • 4

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu