Makedonský salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 250 g Šunkový salám
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Kapie
  • 1 ks Cibule červená
  • 3 ks Okurky nakládané
  • 2 ks Feferony
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Majolka
  • 0.5 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 374 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 4173 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 24 mg
  • Draslík 110.8 mg
  • Vláknina 10279.3 mg
  • Vitamín A 10279.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli a okurky nakrájíme nadrobno, kapie a salám na nudličky, feferonky drobně posekáme.

  • 2

    Všechny suroviny v míse dobře promícháme a v lednici necháme přes noc vychladit.

Komentáře k receptu