Vaječná pomazánka s játrovou paštikou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 28 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 0.5 kávová lžička Citronová šťáva
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Paštika játrová
  • 4 špetka Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 610 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 60 g
  • Sodík 795 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 611.9 mg
  • Draslík 193.4 mg
  • Vláknina 165 mg
  • Vitamín A 165 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.8 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 58.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Utřeme do pěny máslo s paštikou. Přidáme nahrubo nastrouhaná uvařená vejce, ochutíme solí, pepřem, zakápneme citronovou šťávou.

  • 2

    Pomazánku podáváme natřenou na plátcích veky nebo chleba.

Komentáře k receptu