Kapr po milánsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Máslo čerstvé
  • 10 g Petržel - nať
  • 500 g Kapr obecný
  • 50 g Protlak rajčatový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 5 ks Rajčata
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 342 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 261 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 106.5 mg
  • Draslík 683.7 mg
  • Vláknina 2715 mg
  • Vitamín A 2715 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.1 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 24 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí a zvolna opečeme na másle po obou stranách.

  • 2

    Na pekáč k porcím ryb přidáme plátky spařených a oloupaných rajčat a rajčatový protlak. Vše v troubě pečeme asi 10 minut.

  • 3

    Při podávání přeléváme porce kapra šťávou s rajčaty.

  • 4

    Podáváme s vařenými bramborami sypanými petrželkou.

Komentáře k receptu