Tuňák se žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 433 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 159 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 100 mg
 - Draslík 555.3 mg
 - Vláknina 1878.9 mg
 - Vitamín A 1878.9 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.3 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 80.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso z tuňáka nakrájíme na porce a osolíme.
 - 
                                2
Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampiony a papriku, podlijeme a podusíme.
 - 
                                3
Když žampiony změknou, přilijeme smetanu rozšlehanou s moukou.
 - 
                                4
Porce ryby vložíme do zapékací misky, přelijeme omáčkou a pečeme ve vyhřáté troubě.
 - 
                                5
Hotový pokrm posypeme petrželkou a podáváme.