Kachna s hrachem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 150 g Moravské uzené maso
  • 4 ks Cibule
  • 1 ks Kachna mražená
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Oregano čerstvé
  • 0.27 dl Olej rostlinný
  • 1 kg Hrášek mražený
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1124 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 95 g
  • Sodík 379 mg
  • Bílkoviny 43 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 15 mg
  • Draslík 265.6 mg
  • Vláknina 13689.9 mg
  • Vitamín A 13689.9 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26.3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozpáleném oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a uzené maso. Přidáme naporcovanou, osolenou a opepřenou kachnu a zprudka osmažíme. Přidáme hrášek a nakrájený salát, ochutíme oreganem a podlijeme vodou. Přikryjeme poklicí a vaříme na mírném ohni, dokud maso není měkké. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Komentáře k receptu