Fettucine s pečenými rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Rajčata
  • 5 g Sůl
  • 20 g Majoránka
  • 500 g Těstoviny Fettuccine
  • 20 g Tymián čerstvý
  • 200 g Sýr Bocconcini
  • 100 g Kapary
  • 30 ml Olej olivový extra panenský
  • 3 polévková lžíce Balsamico ocet
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 813 kcal
  • Sacharidy 104 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 495 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 104 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 349.2 mg
  • Vláknina 14830 mg
  • Vitamín A 14830 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.3 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata rozpůlíme a pečeme řeznou stranou vzhůru asi 15 minut doměkka při 200 °C.

  • 2

    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce.

  • 3

    Rajčata a zbývající suroviny přidáme k těstovinám, podle chuti přisolíme a důkladně promícháme. Servírujeme teplé.

Komentáře k receptu