Tagliatelle s česnekem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 35 g Sýr Parmezán
  • 5 g Sůl
  • 25 g Petržel - nať
  • 500 g Tagliatelle
  • 80 ml Olej olivový
  • 8 stroužek Česnek
  • 2.5 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 676 kcal
  • Sacharidy 94 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 653 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 99.2 mg
  • Vláknina 945 mg
  • Vitamín A 945 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V osolené vodě uvaříme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme a vrátíme do hrnce. Česnek krátce smažíme na malém ohni na oleji.

  • 2

    Olej s česnekem nalijeme na těstoviny, přidáme petrželku a promícháme. Jednotlivé porce posypeme parmezánem.

Komentáře k receptu