Parma v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Máslo čerstvé
  • 6 g Sůl
  • 4 g Pepř černý mletý
  • 5 g Rozmarýn čerstvý
  • 2 ks Citrony
  • 1 kg Parma
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 740 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 57 g
  • Sodík 584 mg
  • Bílkoviny 51 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 75 mg
  • Draslík 93.6 mg
  • Vláknina 5582.5 mg
  • Vitamín A 5582.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 38.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 69.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Parmy očistíme od šupin, omyjeme, osušíme utěrkou. Troubu rozehřejeme na 150 stupňů, připravíme si 4 větší kusy alobalu.

  • 2

    Ryby polijeme citronovou šťávou, potřeme rozpuštěným máslem, osolíme, opepříme, přidáme rozmarýn a po jedné zabalíme do alobalu a naskládáme na pekáček.

  • 3

    Pečeme 25 minut a ihned podáváme v alobalu nejlépe s bramborovou kaší a jarní cibulkou.

Komentáře k receptu