Brambory Otéro

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Kapr obecný
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 70 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 4 ks Brambory
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 šálek Bešamel
  • 4 polévková lžíce Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 352 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 2201 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 159.4 mg
  • Draslík 644.6 mg
  • Vláknina 4250 mg
  • Vitamín A 4250 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.6 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Dobře omyté neoloupané brambory upečeme v troubě na plechu posypaném solí.

  • 2

    Upečené brambory na jednom konci seřízneme, vydlabeme a naplníme vykostěným rybím masem podušeným na másle. Osolíme a zalijeme bešamelem, do kterého jsme přidali ještě máslo, žloutek a nastrouhaný sýr.

  • 3

    Připravené brambory zapečeme v troubě.

Komentáře k receptu