Matjesový salát s bramborami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 700 g Brambory
  • 60 g Jablka
  • 150 g Cibulka jarní
  • 200 g Zakysaná smetana
  • 100 g Matjesy - filet
  • 10 ml Hořčice dijonská
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 253 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 121 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 25.7 mg
  • Draslík 913.1 mg
  • Vláknina 11309.8 mg
  • Vitamín A 11309.8 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.1 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibulku pokrájíme na drobné kousky. Brambory uvaříme ve slupce, slijeme, oloupeme a pokrájíme na kostky. Jablko omyjeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na tenké plátky. Rybu nakrájíme na menší kusy.

  • 2

    Všechny přísady zamícháme dohromady. Ze zakysané smetany a hořčice umícháme dresing, který osolíme, opepříme a vlijeme k salátu. Dobře promícháme a necháme vychladit.

Komentáře k receptu