Filé z tresky s jarní zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 33 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Filé z aljašské tresky
  • 250 g Zeleninová směs jarní - mražená
  • 250 ml Smetana 16% (pochoutková)
  • 50 ml Citronová šťáva
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 432 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 97 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 129.3 mg
  • Draslík 15.5 mg
  • Vláknina 6287.5 mg
  • Vitamín A 6287.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.8 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybu zakapeme citronovou šťávou, osolíme, z obou stran opečeme na rozpáleném oleji s máslem.

  • 2

    V mezičase v rendlíku na másle udusíme mraženou zeleninu, kterou zalijeme smetanou.

  • 3

    Usmaženou tresku vložíme do omáčky a podáváme.

Komentáře k receptu