Jogurtový krém s ovocem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 150 g Jogurt bílý
  • 100 g Jahody zahradní
  • 250 ml Mléko plnotučné
  • 0.5 balení Pudinkový prášek - vanilkový
  • 2 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 198 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 37 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 22.3 mg
  • Draslík 193.1 mg
  • Vláknina 2003 mg
  • Vitamín A 2003 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 775.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink.

  • 2

    Do vychladlého pudinku vmícháme bílý jogurt a směs nalijeme do pohárů. Každý pohár ozdobíme čerstvými jahodami (nebo jiým ovocem).

  • 3

    Krém podáváme vychlazený.

Komentáře k receptu