Kuřecí plátek v jogurtu

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 18 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Kuřecí prsa
  • 100 g Jogurt nízkotučný
  • 3 g Podravka
  • 0.19 g Olej olivový
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 194 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 192 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 189.7 mg
  • Draslík 535.9 mg
  • Vláknina 105 mg
  • Vitamín A 105 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.4 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do nízkotučného jogutu zašleháme vejce, ochutíme Podravkou, přidáme prolisovaný česnek a plátky kuřecího masa do této směsi namočíme. Necháme uležet.

  • 2

    V pánvi rozpálíme trochu oleje, a marinované plátky masa na něm pomalu osmažíme z obou stran. Podáváme teplé.

Komentáře k receptu