Telecí maso na slanině

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 20 g Slanina vepřová
  • 240 g Telecí plec
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 185 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 388 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 110 mg
  • Draslík 410.5 mg
  • Vláknina 419.5 mg
  • Vitamín A 419.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso osolíme a opepříme.

  • 2

    V kastrole rozpustíme slaninu nakrájenou na malé kostičky, přidáme jemně nakrájenou cibuli a vložíme připravené maso. Zvolna pečeme.

  • 3

    Během pečení podléváme horkou vodou a poléváme šťávou. Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky.

Komentáře k receptu