Jehněčí pilaf II
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 500 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 28 g
- Sodík 96 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 158.8 mg
- Draslík 402.9 mg
- Vláknina 5581.5 mg
- Vitamín A 5581.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.4 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1426.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso nakrájíme na kousky a spolu s kolečky cibule a česnekem nakrájeným na plátky opečeme na oleji. 
- 
                                2Osolíme, okořeníme, mírně podlijeme vývarem a dusíme do poloměkka. 
- 
                                3Nakonec přidáme protlak, přisypeme rýži a zalijeme zbytkem vývaru. 
- 
                                4Dusíme, až je rýže měkká. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        