Bramborový pivní guláš
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 501 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 31 g
- Sodík 1693 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 79.6 mg
- Draslík 948.2 mg
- Vláknina 8176.8 mg
- Vitamín A 8176.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Salám oloupeme a nakrájíme na kolečka. Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Cibule oloupeme a nakrájíme je nadrobno. 
- 
                                2V hrnci rozehřejeme sádlo, osmažíme v něm nakrájené cibule, přisypeme mletou papriku, nakrájené brambory, přilijeme pivo, promícháme a pod pokličkou dusíme. 
- 
                                3Když brambory začnou měknout, přidáme do hrnce kolečka salámu, guláš opepříme, osolíme a dusíme, až je vše měkké. Potom přilijeme mouku rozmíchanou v troše vody, promícháme a necháme vařit, až guláš zhoustne. 
- 
                                4Porce guláše na talířích můžeme posypat nakrájenou cibulí a podáváme je s pečivem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        