Omáčka s pikantní klobásou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 554 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 52 g
- Sodík 143 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 127.2 mg
- Draslík 94.6 mg
- Vláknina 2591.8 mg
- Vitamín A 2591.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Klobásu uvaříme zvlášť ve vodě, kterou necháme k dalšímu vaření. 
- 
                                2V hrnci rozpustíme sádlo, přidáme nakrájenou cibuli, mouku a opražíme dozlatova. Jíšku zalijeme vodou, ve které se vařila klobása a povaříme přibližně 15 minut. 
- 
                                3Uvařenou klobásu nakrájíme na kolečka a přidáme ji do hotové omáčky. 
- 
                                4Na konci vaření rozkvedláme v hrníčku vejce, vylijeme je do omáčky, kterou ještě dochutíme solí, pepřem a šťávou z citrónu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        