Masopustní kaše
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 509 kcal
- Sacharidy 83 g
- Tuky 17 g
- Sodík 135 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 56 g
- Cholesterol 5 mg
- Draslík 97.9 mg
- Vláknina 8500 mg
- Vitamín A 8500 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 312.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Jáhly propláchneme vroucí vodou. Scedíme, vsypeme do hrnce s vařící osolenou vodou. Na menším plamínku za stálého míchání přilijeme mléko a přisypeme vanilkový cukr a jáhly s ostatními surovinami vaříme přibližně 30 minut doměkka. 
- 
                                2Uvařenou kaši nalijeme na jednotlivé talíře. Každou porci potřeme povidly a pocukrujeme moučkovým cukrem. Nakonec kaši polijeme rozpuštěným máslem a hotové jídlo podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        