Zeleninová polévka s vejci

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Kapusta hlávková
  • 60 g Květák
  • 20 g Mrkev kořen
  • 20 g Celer řapíkatý
  • 20 g Petržel kořen
  • 500 ml Vývar z hovězích kostí
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Celer - nať
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 163 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 1055 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 135.2 mg
  • Draslík 1254.7 mg
  • Vláknina 3182.3 mg
  • Vitamín A 3182.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 40.1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do vývaru přidáme najemno nakrájenou zeleninu, růžičky květáku a společně povaříme cca 10 min.

  • 2

    Přidáme rozkvedlané vejce, osolíme, zavaříme a ozdobíme celerovou natí.

Komentáře k receptu