Grundle po maďarsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1000 g Grundle
  • 40 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kmín celý
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 4 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 613 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 197 mg
  • Bílkoviny 74 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 37.2 mg
  • Vláknina 650.5 mg
  • Vitamín A 650.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné, omyté a osušené rybky i s hlavou osolíme a okmínujeme. Obalíme je v hrubé mouce smíchané s mletou paprikou.

  • 2

    Obalené grundle smažíme v pánvi na rozpáleném oleji, až se vypraží dokřupava.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu