Kuře po uhersku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Cibule
  • 1 ks Kuře
  • 2 ks Chilli paprička
  • 5 ks Paprika červená
  • 1 ks Karotka
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Kmín drcený
  • 1 hrnek Vývar drůbeží
  • 2 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1185 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 74 g
  • Sodík 828 mg
  • Bílkoviny 83 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 325.5 mg
  • Draslík 1222.8 mg
  • Vláknina 8395.3 mg
  • Vitamín A 8395.3 mg
  • Vitamín B6 1.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 134.3 mg
  • Vitamín E 2.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné kuře rozporcujeme a osolíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na rozehřátém sádle, přidáme porce kuřete, podlijeme vývarem a dusíme.

  • 2

    Očištěné papriky, pálivé papričky a uvařenou karotku umeleme, přidáme rajčatový protlak, olej, mletý pepř, trochu tlučeného kmínu a sůl. Vše promícháme, přidáme ke kuřeti, podlijeme a dusíme doměkka.

Komentáře k receptu