Rybí filé na paprice

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 6 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 20 g Paprika mletá sladká
  • 700 g Filé rybí
  • 50 g Mouka pšeničná hladká
  • 30 ml Citronová šťáva
  • 1 ks Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 320 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 585 mg
  • Bílkoviny 76 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 15 mg
  • Draslík 178.9 mg
  • Vláknina 5312.5 mg
  • Vitamín A 5312.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.9 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na másle osmažíme nasekanou cibuli dorůžova, přidáme papriku a krátce orestujeme.

  • 2

    Porce filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a vložíme na cibulový základ. Dusíme na mírném ohni asi 15 minut, až je ryba měkká a šťáva povařená.

Komentáře k receptu