Hříbky po maďarsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 10 g Petržel - nať
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 špetka Sůl
  • 0.5 l Zakysaná smetana
  • 0.75 kg Houby čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mouka polohrubá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 438 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 38 g
  • Sodík 192 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 83 mg
  • Draslík 1112.3 mg
  • Vláknina 12384.4 mg
  • Vitamín A 12384.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.6 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 26.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Houby očistíme a nakrájíme na plátky.

  • 2

    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku, sůl, nasekanou petrželku a připravené houby.

  • 3

    Když šťáva vysmahne, přidáme mouku smíchanou se smetanou a krátce povaříme.

Komentáře k receptu