Maďarský salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Mléko kefírové
  • 200 g Rajčata
  • 5 g Petržel - nať
  • 0.25 ks Salát hlávkový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Křen
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 73 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 124 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 284.6 mg
  • Vláknina 3761.5 mg
  • Vitamín A 3761.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.1 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá rajčata nakrájíme na poloviny a položíme na listy hlávkového salátu.

  • 2

    Zalijeme rozšlehaným, osoleným a opepřeným kyselým mlékem. Nakonec vše posypeme křenem a nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu