Kapr s rýží

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Cibule
  • 600 g Kapr obecný
  • 100 g Rajčata
  • 200 g Rýže předvařená (parboiled)
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 3 stroužek Česnek
  • 1 dl Olej olivový
  • 5 dl Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 611 kcal
  • Sacharidy 43 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 276 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 43 g
  • Cholesterol 99 mg
  • Draslík 684.1 mg
  • Vláknina 3399.5 mg
  • Vitamín A 3399.5 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.5 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěného kapra uvaříme v osolené vodě, zbavíme kůže, kostí a nakrájíme jej.

  • 2

    Přidáme nadrobno nakrájená rajčata, utřený česnek, nastrouhanou cibuli, mletou papriku a předvařenou rýži. Vše zalijeme olejem, zbylým vývarem a zapékáme 10 minut.

Komentáře k receptu