Rostovská polévka ucha

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Candát obecný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Brambory
  • 1 ks Petržel kořen
  • 4 ks Rajčata
  • 1 ks Bobkový list
  • 4 ks Pepř černý celý
  • 1 ks Cibule
  • 1 l Vývar rybí
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 192 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 1021 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 905.8 mg
  • Vláknina 8405.4 mg
  • Vitamín A 8405.4 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 70.6 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do procezeného rybího vývaru přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory, cibuli a petržel. Vaříme asi 15 minut.

  • 2

    Potom přidáme očištěného a vykoštěného candáta nakrájeného na 8 kusů, rajčata, bobkový list, pepř, sůl a vaříme ještě 10 minut.

  • 3

    Nakonec do hotové polévky vložíme kousek másla a přisypeme nasekanou petrželku.

Komentáře k receptu